Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2016. December 06. 08:39, kedd | Helyi

„Remek munkahely, teljesíti küldetését” – Hyundai H350 modell bemutató

„Remek munkahely, teljesíti küldetését” – Hyundai H350 modell bemutató

2016-tól a Leier Autó Kft. győri és mosonmagyaróvári Hyundai márkakereskedéseiben is megismerkedhetünk a tágas és praktikus Hyundai haszongépjárművekkel.

A Leier Autó Kft. Hyundai márkakereskedés és szerviz 2016. november 24-én, Mosonmagyaróváron bemutatta az új Hyundai H350 haszongépjárművet a Flesch Károly Kulturális Központban. A nyílt napon a meghívott ügyfelek személyesen megismerkedhettek a modellel, illetve technikai információkat is megtudhattak a Hyundai legújabb, modern, többcélú haszongépjárművéről, a Hyundai H350 modellről. A Hyundai H350 modell mosonmagyaróvári bemutatóján a résztvevőknek kellemes meglepetést okozott, hiszen ár-érték arányban abszolút az élmezőnyben van a konkurens haszongépjárművek között. A H350, az új áruszállító és busz kivitel az első, a Hyundai által kifejezetten az európai piacra tervezett haszonjármű. Hatékony, biztonságos és stílusos, a H350 sokoldalú, praktikus és megfelelő választás a kategória vásárlói számára. A rugalmas platformra épített H350 három karosszéria változatban lesz kapható: zárt áruszállító, személyszállító autóbusz és platós teherautó – ezzel megerősíti a vállalat egyre szélesedő európai jármű választékát. A H350-nel a márka belép a könnyű kishaszonjármű piacra és új vásárlókat céloz meg Európában. A Hyundai mérnökei hat kulcsfontosságú területre összpontosítottak a H350-es fejlesztése és tervezése során: hatékonyság, érték, raksúly, biztonság, megbízhatóság és teljesítmény.

A H350-es mércéje a nagy, prémium európai haszonjármű gyártók által forgalmazott főbb modellek voltak. A legfontosabb cél az volt, hogy a felhasználói tapasztalatok a H350 esetében kedvezőek legyenek az összehasonlítás során. Jellegzetes aerodinamikus formatervével a H350 tovább erősíti a Hyundai személyautói által megjelenített modern ízlésvilágot. A készséges, ám kiszámítható viselkedéshez kényelmes és stabil úttartás társul, amely a vezetőnek nagyfokú kifinomultságot és személyautós jellemzőket kínál. A nagyszilárdságú acél használata és a karosszéria különleges mérnöki megoldásai eredményeként a Hyundai H350 erős váza a kifinomult biztonsági megoldásokkal élen járó törésbiztonságot garantál. A Hyundai a H350-nel demonstrálja a személyautóiban megtalálható technológiák kiterjesztését, és ezzel kiemelkedő kényelmet biztosít haszonjárműveiben is. A H350-est erőtől duzzadó és megbízható munkaeszköznek tervezték, azonban kellően stílusos és kifinomult ahhoz is, hogy a család és a barátok kényelmes szállítóeszközeként is használható legyen. A képességeknek ez a széles tárháza biztosítja a kedvező tulajdonosi tapasztalatokat és a sikerhez szükséges rugalmasságot üzleti és magáncélú felhasználók számára egyaránt. A hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltóval társított erős és hatékony dízelmotorok bőséges nyomatékának köszönhetően a H350-es 3780 x 1795 x 1955 milliméter méretű rakterében nehéz rakományt (egészen 1,5 tonnáig) is képes könnyedén szállítani, míg a jármű 2,5 tonna vontatóképessége további rakomány szállítását is lehetővé teszi. A Hyundai haszongépjárművekről, illetve a Hyundai márka további újdonságairól a Leier Autó győri és mosonmagyaróvári márkaképviseleteiben egyaránt tájékozódhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 09:14, kedd | Helyi

A harmadik legjobb magyar intézmény lett a Széchenyi István Egyetem az Európai Egyetemi Játékokon

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a Debrecenben és Miskolcon megrendezett Európai Egyetemi Játékokon.

2024. Július 30. 08:13, kedd | Helyi

A győrszentiváni önkéntes tűzoltók is kaptak támogatást

Hétszázezer forint támogatást nyert el a katasztrófavédelem pályázatán a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület, üzemeltetésre pedig 128 ezer forinthoz jutottak hozzá egy polgári védelmi kiíráson.

2024. Július 30. 07:12, kedd | Helyi

Osztalékfizetéseket ellenőriztek a Győr-Moson-Sopron vármegyei NAV revizorai

A revizorok összevetették a cégek beszámolóit, a NAV rendszereinek adatait és vizsgálták a taggyűlési határozatokat is.

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.