Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 26. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Remekül néz ki 49 évesen

Remekül néz ki 49 évesen

Nagy szerencséje van, hogy megérte ezt a napot, hiszen pár éve volt férje kis híján megölte.

Életének egykori párja, a heavy metal együttesek között is vadnak számító Mötley Crüe együttes dobosa, Tommy Lee nem bírta elviselni, hogy kapcsolatuknak vége szakadt. "Nem engedem, hogy a másé legyen" - ordítozta, majd pisztolyt ragadott, kocsiba pattant, s elindult, hogy végezzen exnejével. Túl gyorsan hajtott azonban, a rendőrök lefülelték, így gyilkos terve kútba esett. A bősz Tommy megnyugodott lassan, sőt, később újra megnősült - a Baywatch-sorozat sztárját, Pamela Andersont vezette oltár elé.

A ma is rendkívül csinos Heather viszont nem tanult az esetből, újra rockzenésszel próbálkozott, a Bon Jovi együttes gitárosával, Richie Samborával szűrte össze a levet. Összeházasodtak, kislányuk született, aki lassan felnő - 12 évesen az idén már modellként debütált. Heather és Richie 2007-ben váltak el, majd a színésznő összeköltözött egyik kollégájával, Jack Wagnerrel.

A színésznőt tavalyelőtt depresszióval kezelték egy magánklinikán, részt vett egy alkohol- és drogelvonó-kúrán is.

A szappanoperába illő szerelmi csaták közben azért mindig szakított időt a munkára is, híres sorozata a Dinasztia és a Melrose Place, s a nézők a T.J. Hooker bűnügyi filmsorozat bájos rendőrnőjeként, Stacey-ként azonosíthatják.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült