Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2022. Augusztus 15. 10:14, hétfő | Helyi

Rendbe teszik a csatornát, szerdán ivóvíz sem jön a csapból

Rendbe teszik a csatornát, szerdán ivóvíz sem jön a csapból

Javítják az ivóvízvezetéket Győrben, a Kiss János utca – Rákóczi utca kereszteződésében.

A Pannon-Víz tájékoztatása szerint a cserére az elmúlt időszakban bekövetkezett sorozatos meghibásodás miatt van szükség. A hétfőn kezdődő munkálatok miatt forgalomkorlátozás is lesz, a szolgáltató azt kéri a közlekedőktől, hogy figyeljék a kihelyezett táblákat.

Közölték azt is, hogy előreláthatólag szerdán reggel 8 és délután 2 óra között szünetel szolgáltatás, ez alatt az idő alatt lajtoskocsiból biztosítják az ivóvizet a lakóknak.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az üzem visszaállítását követően levegős lesz a rendszer, így a víz átmeneti elszíneződése várható a környéken. Az elszíneződés rövid időn belül helyreáll, ezért érdemes kiengedni a vízcsapot elősegítve ezzel a víz színének letisztulását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 09:15, csütörtök | Helyi

Október a látás hónapja

Októberben ingyenes látásvizsgálattal várják a látás hónapjához csatlakozott optikai szaküzletekben az érdeklődőket idén is.

2022. Október 06. 08:15, csütörtök | Helyi

Most mi segíthetünk a tűzoltóknak!

Elérhető a katasztrófavédelem legújabb, sorrendben huszonnyolcadik tűzvédelmi tesztje.

2022. Október 06. 07:16, csütörtök | Helyi

Hamis cipőket szállított, lebukott

A másfél millió forintot érő árut a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy teherautóban találták az M1-es autópálya győri szakaszán.

2022. Október 05. 10:14, szerda | Helyi

Télen sem marad virág nélkül a város

integy 85 ezer darab növényt ültetnek el a következő napokban Győrben a Győr-Szol munkatársai, megkezdődött ugyanis az őszi-téli virágok ültetése a városban.