Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Július 09. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Rendben zajlott Sopronban a VOLT fesztivál

Rendben zajlott Sopronban a VOLT fesztivál

Sopronban 2013. július 2 – 7. között zajlott le a legnagyobb vidéki fesztivál, a VOLT.

A hat napos zenei esemény zavartalan biztosítására a Soproni Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség közterületi ellenőrzést tartott, munkájukat kábítószer kereső kutya segítettek.Kábítószer birtoklás, fogyasztás miatt 11 fővel szemben indult eljárás. A soproni nyomozók két cannabis ültetvényt számoltak fel a város környékén és két dílert előállítottak. Egyikük kerékpárral közlekedve kínálta megvételre a drogot a rendőröknek.

Az ellenőrzés során a járőrök hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, ebből két esetben százharmincezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki. Biztonsági intézkedésre öt alkalommal került sor. Helyszíni bírságot 24 fővel szemben, kettőszázötezer forint értékben alkalmaztak. Szabálysértés miatt 12 feljelentést tettek.
Az ellenőrzés eredményeként két körözött férfit is elfogtak a járőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?