Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Október 07. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Rendbontás történt a győri őrzött szálláson

Rendbontás történt a győri őrzött szálláson

2011. október 6-án, csüt. 11.30 órakor a Győri Rk. Szövetség utcai, a hazánkban jogellenesen tartózkodó- külföldiek elhelyezésére szolgáló őrzött szállásán egy szír és egy pakisztáni csoport között szóváltás alakult ki.

A hangoskodásra az őrzésükkel megbízott két fegyveres biztonsági őr azonnal az érintett körletbe lépett és megpróbálták a veszekedő feleket lecsillapítani. Az ott tartózkodók ekkor együttesen az őrszemélyzetre támadtak. Az őröknek végül csak rendőri segítséggel sikerült megfékezni a jogsértő külföldieket.

A támadás során az egyik fegyveres biztonsági őr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg társa és további két rendőr könnyebben sérült. Az őrzött szálláson tartózkodó mintegy negyven fő elszámoltatása jelenleg is tart annak tisztázása érdekében, hogy milyen szerepük volt a dulakodásban. Mivel több helyiségben is jelentős kár keletkezett a rendbontás során, ezért kihallgatásukat követően más körletben kerülnek majd elhelyezésre. Közülük senki nem sérült meg.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt a Győri Nyomozó Ügyészség, míg rongálás ügyében a Győri Rendőrkapitányság folytatja a vizsgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.