Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. Október 07. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Rendbontás történt a győri őrzött szálláson

Rendbontás történt a győri őrzött szálláson

2011. október 6-án, csüt. 11.30 órakor a Győri Rk. Szövetség utcai, a hazánkban jogellenesen tartózkodó- külföldiek elhelyezésére szolgáló őrzött szállásán egy szír és egy pakisztáni csoport között szóváltás alakult ki.

A hangoskodásra az őrzésükkel megbízott két fegyveres biztonsági őr azonnal az érintett körletbe lépett és megpróbálták a veszekedő feleket lecsillapítani. Az ott tartózkodók ekkor együttesen az őrszemélyzetre támadtak. Az őröknek végül csak rendőri segítséggel sikerült megfékezni a jogsértő külföldieket.

A támadás során az egyik fegyveres biztonsági őr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg társa és további két rendőr könnyebben sérült. Az őrzött szálláson tartózkodó mintegy negyven fő elszámoltatása jelenleg is tart annak tisztázása érdekében, hogy milyen szerepük volt a dulakodásban. Mivel több helyiségben is jelentős kár keletkezett a rendbontás során, ezért kihallgatásukat követően más körletben kerülnek majd elhelyezésre. Közülük senki nem sérült meg.

Hivatalos személy elleni erőszak miatt a Győri Nyomozó Ügyészség, míg rongálás ügyében a Győri Rendőrkapitányság folytatja a vizsgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.

2024. Augusztus 16. 08:08, péntek | Helyi

Idén is zsebbenyúlós az iskolakezdés – Gazdasági Magazin 9.rész

Már szinte minden papírboltban elkezdődött a nagyroham az iskolakezdés előtt.

2024. Augusztus 16. 07:10, péntek | Helyi

III. fokú riasztás és vízosztás a pályaudvarokon – Győrben is

Harmadfokú hőségriasztást hirdettek ki, ezért augusztus 14-től augusztus 18-ig a MÁV, a VOLÁN és a GYSEV is az utasai számára díjmentesen vizet biztosít.

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.