Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Szeptember 21. 18:30, szerda | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Rendbontó szurkoló ellen indul büntető eljárás

Rendbontó szurkoló ellen indul büntető eljárás

A Győri Rendőrkapitányság rendbontás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Győri ETO sportszervezet pedig egy időre eltiltja a mérkőzések látogatásától azt a győri férfit, aki vasárnap este Győrben, az ETO-FTC labdarúgó mérkőzés befejezését követően a győzelem ünneplésének mámorában futott be a futballpályára.
A 21 éves szurkoló Hollandiából utazott haza a szeptember 18-i rangadóra, s a hazai csapat győzelmének örömében a mérkőzés lefújását követő pár perc elteltével átugorva a palánkot, befutott a futballpályára. Elmondása szerint csak pólót szeretett volna kérni a csapattagoktól. A biztonsági szolgálat emberei rövid időn belül elfogták, majd testi kényszer alkalmazásával a pályáról levezették, majd átadták a biztosítást végző rendőröknek.

A sportrendezvények rendjének megerősítése érdekében 2011. szeptember elsejétől a Büntető Törvénykönyv módosításra került. Ennek alapján, ha valaki a sportrendezvényen a létesítménynek a nézőktől vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt területére jogosulatlanul belép, ott tartózkodik, vagy e területre bármit bedob, akkor bűncselekményt követ el, amely alapesetben két évig, súlyosabb esetben akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetendő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.