Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. Június 01. 07:15, csütörtök | Helyi

Rendhagyó születésnap várt egy győri kislányra a győri rendőrség jóvoltából

Rendhagyó születésnap várt egy győri kislányra a győri rendőrség jóvoltából

A győri rendőrség munkatársai nem csak szolgálnak és védenek, de különleges meglepetésükkel örömet szívesen hoznak az életünkbe. Legutóbb, egy három éves kislányt köszöntöttek fel születésnapján.

Liza nagymamája rendhagyó meglepetést szeretett volna szerezni születésnapos unokájának, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felé fordult a kéréssel. Elmondta, hogy a kislány rajong a rendőrautókért, ezért boldog lenne, ha a jeles napon az egyenruhások köszöntenék fel.

Forrás: police.hu

A főkapitánysáság örömmel tett eleget a felkérésnek. Unti Vanessza rendőr őrmester és Simon Krisztián rendőr őrmester 2023. május 30-án, kedden délután, bölcsődéje előtt várta a szülinapos kislányt és a balesetmegelőzési ajándékcsomag átadását követően – Liza beülhetett a rendőrautóba is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?