Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. December 30. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó:MTI/Donka Ferenc

Rendőri hajsza után öten megsérültek egy balesetben

Rendőri hajsza után öten megsérültek egy balesetben

Öten megsérültek Kiskunmajsa közelében szerdán, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött.

A megyei hírportál, a baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre. A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket.

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek a baleset tényét és azt az információt is megerősítette, hogy a külföldi rendszámú autóban heten ültek és közülük öten megsérültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata