Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Just Creative Kommunikációs Ügynökség

Rendőri hajsza, száguldozás, utcai autóversenyzés mesterfokon

Rendőri hajsza, száguldozás, utcai autóversenyzés mesterfokon

Az X-factor rendkívüli két tehetsége az utakon is olyan lendületes, mint a színpadon. Nyári Edit és Nyári Alíz a Budapest Game Shown a legnagyobb örömmel tesztelte a legújabb autós játékszoftvert, hiszen itt végre kiélhették száguldás

A Budapest Game Shown mutatkozott be a nagyközönség számára a Need for Speed legújabb epizódja a Hot Pursuit. Lola, Palcsó Tomi, Brash Bence és Flour Tomi is kíváncsi volt a vadonatúj szoftverre, sorra érkeztek a fiatal hírességek, hogy kontrollert ragadjanak és teszteljék a játékot.

- Mindketten évek óta vezetünk, s annak ellenére, hogy imádunk száguldozni, ezt kizárólag virtuálisan tesszük – mosolygott Nyári Edit. – 18 évesen szereztük meg a jogosítványt, így én már picit határozottabb vagyok az utakon, Alíz inkább a konzoloknál nagy vagány.

- Egyébként alig vártuk a Need for Speed új epizódját, ugyanis 11 éves öcsénkkel állandó versenyben állunk. Neki megvan az előző két rész, igazi családi száguldozásokat szoktunk rendezni, ha együtt a nagy csapat – tette hozzá Alíz. – Így, hogy rendőr és utcai száguldozó szerepébe is tudunk bújni, még izgalmasabb lesz a játék. Legalább kipróbáljuk milyen egy utcai üldözés, amit egyébként az életben sohasem kívánok megtapasztalni – nevetett az énekes.

A játékszoftverről:


Idén novemberben a Need for Speed Hot Pursuit új, teljesen bejárható világba repíti a játékosokat a világ leggyorsabb és leggyönyörűbb autóinak volánja mögött. A Burnout sorozatról elhíresült, díjnyertes Criterion stúdió által készített Hot Pursuit egy új generáció hírnökeként átértelmezi a versenyjátékok világát.
Döbbenetes sebességgel, elfogások és szökések közepette versenyezhetsz barátaiddal a valaha készített legközösségibb Need for Speed játékban. A Speed Autolog újszerű, összekapcsolódott társasági versengést előtérbe helyező megközelítésével a Hot Pursuit játékélménye túlmutat a konzolokon a világháló irányába, és folyamatosan új, egyedi irányt ad a szórakozásnak.
Az akciódús játékban a küldetés, hogy Seacrest megye legjobb zsaruja vagy legkeresettebb versenyzője legyen a játékos. A Need for Speed játékok történetében először bárki teljes karriert futhat be a törvény mindkét oldalán. Idén ősszel, akár vagány utcai versenyző, akár kíméletlen zsaru vagy, kristálytiszta napszemüvegre és mocskos vezetési múltra lesz szükséged.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült