Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2010. Január 10. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Több elfogatóparancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki egy társnőjével együtt elkábította, majd kifosztotta egy söröző egyik vendégét Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

A XX. kerület egyik sörözőjében csütörtökön este iszogatott egy 54 éves férfi, amikor szóba elegyedett vele egy nő és egy másik férfi. Ennek során, a figyelmetlenségét kihasználva bódító anyagot kevertek az illető italába, majd a gyorsan álmosodó férfit hazakísérték, végül megszabadították mobiltelefonjától és több tízezer forintnyi készpénzétől.

Miután a sértett ráébredt értékei eltűnésére, értesítette a rendőröket, így a nyomozók nem sokkal később már elő is állították a feltételezett tetteseket, egy 41 éves férfit és 28 éves társnőjét. Az elfogott férfiról időközben kiderült, hogy több hatóság is körözte: egy kerületi bíróság garázdaság, a szentendrei bíróság lopás miatt, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért, mert ,,elfelejtett" bevonulni egy jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltésére. A rendőrök azonban vele együtt a nőt is őrizetbe vették, és mindkettejük ellen eljárást indítottak.


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:44, csütörtök | Kék hírek

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cégre csapott le a rendőrség

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cég kerepesi telephelyére csapott le a rendőrség és a társhatóságok

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.