Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2011. Április 30. 14:37, szombat | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Rendőrkézen a gyilkos házaspár

Rendőrkézen a gyilkos házaspár

Tizenhárom hónap nyomozás után a héten elfogta a rendőrség azt a két embert, akit egy 2010 márciusában történt, XV. kerületi gyilkossággal gyanúsítanak. A Neptun utcában egy 90 éves asszony lett akkor rablógyilkosság áldozata.

A XV. kerületi Neptun utcában, egy társasházi lakásban találták holtan 2010. március 11-én az idős, 90 éves asszonyt, aki akkor már több napja halott volt. Az asszony súlyos bántalmazásba halt bele. A lakásból pénz és egyéb értékek tűntek el.

Az alapos nyomozói munka eredményeként a napokban a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmis nyomozói elfogtak egy 35 éves nőt és egy 34 éves férfit, aki a gyilkossággal gyanúsítható. A két ember tagadott a kihallgatáskor, de a rendőröknek elég bizonyítékuk gyűlt össze ellenük, így a bíróság a férfit és a nőt előzetes letartóztatásba is helyezte.

Nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés meglapozott gyanújával folytatódik tovább az eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.