Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2016. Február 03. 14:29, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu, Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrnő az óvodában

Rendőrnő az óvodában

A Győri Rendőrkapitányság rendőre baleset-megelőzési ismereteket oktatott - játékos formában - a győri Lehel utcai óvodában.

A Győri Rendőrkapitányság a Vidám Kölykök Közhasznú Egyesülettel közös közlekedésbiztonsági programot szervezett 2016. február 3-án 10 órakor a győri Lehel utcai óvodában. A program keretében - Győr város 20 óvodájában - az egyesület munkatársai színes szemléltető eszközökkel, munkafüzetekkel és a korosztályhoz illesztett szituációs játékokkal teszik színessé az óvodai KRESZ órákat, tanítják a gyerekeket a biztonságos közlekedés alapvető ismereteire. Az együttműködésen alapuló népszerű program célja a gyermekeket veszélyeztető közlekedési balesetek megelőzése és a tudatos közlekedésre nevelés.

A szakemberek a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapjait, a fényjelző készülékek jelzéseit és a közlekedési veszélyek elkerülésével összefüggő magatartási szabályokat tanítják az óvodásoknak A projekt keretében a gyermekek a gyalogos és kerékpáros ismereteikről - játékos formában - adnak számot a rendőrség előtt közlekedés ismereti tudásukról, valamint megismerkednek a rendőri karjelzésekkel, valamint a tanfolyam végén gyalogos igazolványt kaptak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.