Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2022. December 12. 09:14, hétfő | Belföld
Forrás: Rendőrség

Rendőrök ásták ki a hófúvásban elakadt autót a Bakonyban

Rendőrök ásták ki a hófúvásban elakadt autót a Bakonyban

Két kisgyermek is utazott a gékocsiban.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2022. december 11-én 13 óra után néhány perccel, hogy személyautójával a 82-es főútról lehajtott egy mellékútra az Olaszfalunál lévő leágazó után, majd ott elakadt a nagy hóban és nem tud kijutni onnan.

A férfival két kisgyermek is utazott a gépkocsiban. A kiérkező egyenruhások lapáttal kiásták a megsüllyedt jármű kerekeit, amelyet végül egy civil autó segítségével kihúztak a hóból. Szerencsére senkinek nem esett bántódása, az érintett járműben elegendő üzemanyag volt, így az édesapa fűteni tudta az autót a gyerekeknek a mentés idejére is.​

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 15:59, szombat | Belföld

Ma éjjel egyel kevesebb órát alhatunk

2023. Március 25. 10:27, szombat | Belföld

Orbán Viktor Szerbiába utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2023. Március 25. 10:25, szombat | Belföld

OMSZ: egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Április 1-jén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok és a házi gyermekorvosok ott is egyre nagyobb számban csatlakoznak.

2023. Március 25. 07:41, szombat | Belföld

Már lehet jelentkezni a nyári balatoni Erzsébet-táborokba

Már jelentkezhetnek az iskolák a nyári balatoni Erzsébet-táborokba - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a közösségi oldalán pénteken.