Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Január 07. 17:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: VMRFK

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Rendőrök mentettek meg egy idős nőt

Hajnalban találtak rá a teljesen átfagyott nénire.

Egy aggódó unoka tett bejelentést 2024. január 7-én éjjel, hogy idős nagymamáját nem találja a balatonkenesei otthonában. A 81 éves nő valószínűleg az esti órákban mehetett el otthonából, telefonját sem vitte magával, így nem tudták elérni.
Nagy Gábor Imre rendőr főtörzsőrmester és Opauszki Katalin próbaidős rendőr őrmester hajnalban megtalálta az idős hölgyet, aki a település egyik utcájában, egy ingatlan kerítésébe kapaszkodva ácsorgott. A nő ruházata teljesen átázott az esőben, és teste a hideg éjszakában teljesen átfagyott.

A rendőrök a kabátjukat a hölgyre terítették, míg a mentők kiértek. Miután a szakemberek ellátták az idős idős nőt, kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.