Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 02. 13:54, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrök szakították félbe az élet-halál harcot

Rendőrök szakították félbe az élet-halál harcot

Tiltott kutyaviadalt szakítottak félbe rendőrségi kommandósok egy fővárosi, XVII. kerületi ingatlanon. Két embert fogtak el a helyszínen, s két ebet sikerült megmenteniük a rendőröknek.

Vasárnap érkezett a bejelentés a rendőrséghez arról, hogy a XVII. kerületi Bélatelepi út egyik ingatlanán tiltott kutyaviadal folyik. A bevetési osztály helyszínre érkező munkatársai két román állampolgárságú férfit fogtak el, többen a közeli erdőn át próbáltak elmenekülni. A rendőrök végül őket is elfogták, összesen 14 embert állítottak így elő.

A kommandósok megérkezésekor éppen két kifejlett pitbull folytatott élet-halál harcot egymással. A súlyos sebesülésekből vérző ebeket a rendőrök szétválasztották, majd elszállították azokat a helyszínről. A rossz kondíciójú, sovány, legyengült állatok a NOÉ Állatotthon gondozásába kerültek, ahol mint tárgyi bizonyítékokat őrzik őket.

A helyszínen elfogott két külföldivel - egy 27, illetve egy 43 éves férfival - szemben büntetőeljárás indult tiltott állatviadal-szervezés bűntett gyanújával. A rendőrség őrizetbe vette őket, ahogy a kutyaviadalt szervező, a rendőrségen kedden önként jelentkező szervezőt is. Egy embert, a viadalnak helyet adó telek tulajdonosát még keresik a nyomozók.

12 ember gyanúsítottként került kihallgatásra, de az eljárás során szabadlábon védekezhetnek. Két ember esetében kezdeményezte a rendőrség az előzetes letartóztatás elrendelését.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.