Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Augusztus 15. 09:34, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Rendőrség: csökkent a prostitúció Győr megyében

Rendőrség: csökkent a prostitúció Győr megyében

Prostitúció miatt tizenegy nőt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség Győr-Moson-Sopron megyében az utóbbi három hónapban, és mindannyiukat gyorsított eljárásban állították bíróság elé.

Kocsis Tünde elmondta: a bíróság ezeket az eseteket elzárással bünteti, illetve közérdekű munkát, pénzbírságot szab ki az elkövetőkre. A sajtóreferens szólt arról is, hogy a vizsgált három hónapos időszakban tiltott kéjelgés szabálysértése miatt tizenöt, szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalmának megszegése miatt pedig öt esetben szabtak ki helyszíni bírságot a rendőrök. A rendőrség továbbra is kiemelten figyel a prostitúció elleni fellépésre és a prostitúció visszaszorítására, elsősorban Győrben, Mosonmagyaróváron és Sopronban.

A folyamatos rendőri jelenlétnek köszönhetően a főútvonalakon és a védett övezetekben a prostituáltak száma a korábbiakhoz képest számottevően csökkent - közölte a sajtóreferens.

Címkék: prostituált

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?