Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. November 08. 06:46, szerda | Belföld

Rendőrség keresi a mentős pizzafutárt

Rendőrség keresi a mentős pizzafutárt

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai keresik azt a motoros pizzafutár után kutatnak, aki jogosulatlanul viseli a mentősök egyenruháját, és ezzel megtévesztheti az embereket.

Tchibo Family kávé akció a COOPban! Még több szuper ajánlat! hirdetés

Az egyik fővárosi étterem munkatársa hónapok óta mentőskabátot viselve szállítja ki a megrendelt ételeket. A sárga fényvisszaverő csíkokkal ellátott, a mentők arculati elemeivel díszített piros egyenruha azonban jogvédelem alatt áll, csak az viselheti, aki az Országos Mentőszolgálat dolgozója, a pizzafutár pedig nem az.

Az Országos Mentőszolgálat megpróbálta kideríteni, hogy ki álcázza magát mentősnek, és az érintett éttermet már meg is találták, ám az étterem azt válaszolta, hogy az nem az ő dolga, hogy a motoros futár miben szállítja ki a rendeléseket.

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalukon azt írják, hogy megtették az ügyben a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: nlcafe.hu

Kép: facebook.com/ Országos Mentőszolgálat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.