Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2016. Április 21. 11:47, csütörtök | Sport

Repelik József és a Hayabusa!

Repelik József és a Hayabusa!

Interjú Repelik József Dragversenyzővel az április 23-24-i Kiskunlacházi Poco- Loco Gyorsulási versenyen előtt.

De, mielőtt erről a versenyről kérdeznélek, mesélnél a portálolvasóknak az eddigi motoros pályafutásodról?
- 2011. Első versenyem a Rába ringen, majd a folytatásban voltam második és amire büszke vagyok 2015-ben én lettem a D1000 kategória bajnoka, és a pontversenyben a harmadik helyezett.
Valamint 2015-ben Kunmadarason a leggyorsabb motoros voltam, és itt is az első helyen végeztem a végsebesség mérésen!
Mint maga a motorozást még gyerekkoromban elkezdtem. A legelső motorom Babetta volt, majd később lépcsőről lépcsőre haladtam: Simson, MZ 125, ETZ 250 Jawa 350, GSX-R1000, Hayabusa.

A gyorsulási versennyel egy Barátom, Zsédely Máté fertőzött meg, hiszen ő beszélt rá, hogy próbáljam ki milyen is ez a sport!
Ekkor még nem sejtettem, hogy mennyire összetett is ez a gyorsulás. Arra gondoltam, hogy odaállok, húzom a gázt és kész! Na hamar rájöttem, hogy ettől összetettebb a dolog!

Életem első versenyét 2011-ben a Rábaringen kezdtem, ahol a harmadik helyen végeztem! Ez adott egy olyan löketet, hogy elkezdtem komolyabban foglalkozni ezzel a sporttal, bár még nem vettem részt minden versenyen, de egyre több versenyen részt vettem több kevesebb sikerrel. Kezdtem az alapoknál, mint közönség kategória majd 900+top és jelenleg D1000 kategóriában indulok! Ebben a kategóriában már olyan erős motorokkal indultak a rutinos, tapasztalt versenyzők, hogy nekem is kezdenem kellett valamit a motorommal! El is vittem a Végh-Tech Kft-hez! Megkértem a fiukat, hogy hozzák ki a maximumot ebből a motorból! Azt hiszem ez jól is sikerült mivel a mai napig nem igazán tudom kihasználni ezt a teljesítményt!

Legeredményesebb évem a tavalyi 2015-ös volt, hiszen sikerült az első helyen végeznem a Dragracing kupasorozaton D1000 kategóriában, valamint pontversenyben is a harmadik helyezést értem el.

A versenyen milyen motorral indulsz, szeretnél-e a komplett bajnokságban indulni?
- Jelenleg 2008-as Suzuki Hayabusával indulok a versenyeken amit évről évre a Végh-Tech Kft fejleszt - tuningol! Igen jelenleg is komplett bajnokságon indulok D1000 kategóriában.

2016-ös versenyzéssel kapcsolatos terveid?
- 2016-os tervem: Szeretném megdönteni saját legjobb időmet.


Kinek is tudod ajánlani ezt a sportot és miért?
- Ezt a sportot minden motoros társamnak tudom ajánlani, hiszen ez egy olyan összetett sport amit ha kipróbálsz nem tudod abbahagyni!


Támogatóid? Sajnos nincsenek, de örömmel veszek minden megkeresést.

Szurkoljunk közösen Jocinak és a sporttársainak a 2016.04.23-24-i Poco- Loco Gyorsulási versenyen!

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 13:17, csütörtök | Sport

Labdarúgó NB I - Kecskemétre látogat a címvédő Ferencváros

A címvédő és százszázalékos mérleggel listavezető Ferencváros az újoncként harmadik helyezett Kecskemét vendége lesz a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

2022. Szeptember 28. 18:33, szerda | Sport

Korda Racing: két győzelem, egy dobogós hely és számos remek eredmény a „Vörös katlanban”

Úgy tűnik, nemcsak megtalálta a siker útját, de le sem lépett róla a Korda Racing a Nyirádon rendezett bajnoki hétvégén.

2022. Szeptember 28. 07:55, szerda | Sport

Eb-selejtezők - A Nemzetek Ligája alapján kialakultak a kalapok

Kialakultak a kalapok a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének jövő vasárnapi sorsolására. Az már múlt pénteken a németek legyőzésével eldőlt, hogy Magyarország a legerősebb kalapban szerepel.

2022. Szeptember 27. 20:54, kedd | Sport

Hertlik Donoven: újabb második hely, ezúttal végre problémamentesen!

Kategóriájában szerzett újabb második hellyel egyre közelebb kerül álmaihoz a 2022-es endurocross Magyar Bajnokságban Hertlik Donoven.