Városlista
2024. augusztus 13, kedd - Ipoly

Hírek

2012. December 10. 13:36, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Részeg autós Egerben - ki sem tudták hallgatni

Részeg autós Egerben - ki sem tudták hallgatni

Olyan részegen vezetett egy autós Egerben, hogy az őt előállító rendőrök ki sem tudták hallgatni - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Soltész Bálint közölte, a járőrök azért állították meg a férfit, mert az általa vezetett autóval egy hulladéktároló fémszerkezetét és egy másik autót is összetört szombaton.
Elmondta: az autós a Kallómalom úton próbált haladni, amikor belehajtott a hulladéktárolóba, majd tovább manőverezett és nekiütközött egy parkoló személyautónak.
A férfit az intézkedő rendőrök előállították, és eljárást indítottak vele szemben ittas járművezetés miatt, egyúttal a jogosítványát is bevonták - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.