Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 11. 16:16, hétfő | Belföld

Részegen lopott traktort

Részegen lopott traktort

Buliból ment haza, de nem bírt már tovább gyalogolni, ezért elkötött egy traktort egy részeg szamosszegi férfi.

A 28 éves szamosszegi férfi három napja bement egy ópályi telephelyre, ahonnan ellopott egy traktort. Áthajtott a kerítésen, és elindult Nagydobos irányába - írja a police.hu.

A rendőrök még aznap elfogták a férfit az otthonában. Bevitték a rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy Mátészalkán szórakozott, ahonnan gyalog indult haza, Szamosszegre.

Nem bírt tovább gyalogolni, amikor Ópályán a telephelyen meglátott egy traktort. Úgy döntött, hogy azzal megy inkább tovább.

A férfi ellen eljárás indult, amely során szabadlábon védekezhet. A traktort egyébként Nagydobos és Szamosszeg között találták meg.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.