Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 04. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Retteg apjától a sztárgyerek

Retteg apjától a sztárgyerek

Halle Berry kislánya valóságos hisztérikus rohamot kap minden egyes alkalommal, amikor Gabriel Aubry elviszi. Vajon rosszat tesz vele a papa?

Eddig tartott békés elválás, Halle Berry és Gabriel Aubry határokat nem ismerve esik már most egymásnak, pedig a gyerek elhelyezési perük el sem kezdődött. Az Oscar-díjas szépség azt állítja, hogy lányuk retteg az apjától, rettenetesen kiborul, amikor Gab magával viszi. Zt nem tudja még, hogy miféle szörnyűséget művel a modell Nahlával, de ki fogja deríteni. Ám Aubry nemcsak a kicsivel gonosz, hanem egykori szerelmével is, rendszeresen a legismertebb n-nel kezdődő rasszista szóval, illetve az utcalány egy durvább kifejezéssel illeti Halle-t. Szóval minden oka megvan arra, hogy Nahla teljes felügyeleti jogát ő kapja, és Aubry soha ne láthassa.

A kanadai szépfiú viszont pont Berry-ről állítja, hogy ő a női Mel Gibson, és erre bizonyítékai is vannak. Az egész perüket az indította el, hogy Halle-t egy idegroncsnak állította be, aki folyton telefonon üvöltözik vele, és megszabja, hogy mit tegyen. Ezeket a beszélgetéseket pedig rögzítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.