Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. November 06. 07:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rettegnek az örömlányok

Rettegnek az örömlányok

A Lakitelek közelében történt prostituáltgyilkosság elkövetése óta rettegnek az országúti örömlányok Kecskemét környékén. Jóval kevesebben „integetnek” az országutak szélén: sokan inkább a biztonságosabbnak vélt, lakáson tör

Ahogyan a Baon.hu arról korábban beszámolt, megöltek egy fiatal prostituáltat Lakitelek és Nyárlőrinc között, a 44-es főút közelében. A 18 éves nő holttestét – konkrétan a gazból kilógó lábát – az útról leágazó egyik dűlőút mellett, a térdig érő fűben vette észre október 8-án délután egy autóval hazafelé tartó tanyasi házaspár. A nyomozók már aznap kiderítették, hogy a bűncselekményt október 5-e után követhette el a tettes. Aznap ugyanis még látták a 44-es főúton közlekedők a csongrádi nőt.

A gyilkost – és az indítékot – azonban mostanáig nem sikerült megtalálniuk a nyomozóknak. A Bács-Kiskun megyében elkövetett bűncselekmény sajnos nem példátlan eset. Magyarországon júniusban a 4-es főút mellett, a Debrecen-Pallagi leágazásnál találtak egy meggyilkolt prostituáltat. Néhány hét múlva, augusztusban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Karcag felé vezető út mellett öltek meg egy másik nőt.

baon.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.