Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 11. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen néz ki a fiatal popsztár

Rettenetesen néz ki a fiatal popsztár

Sokak szerint Ke$ha hangjával büntetni lehet, de ők még biztosan nem látták az énekesnőt smink nélkül, bikiniben, különben egy rossz szavuk se lenne az orgánumára.

Aki már látta valamilyen formában korunk egyik legnagyobb popcsillagát, Ke$hát, az tudja, hogy mindig idétlen jelmezekben, és egy garzonlakás kimeszeléséhez elegendő sminkben van. Mindez pedig nem egy rossz stylist műve, hanem az emberiség megmentőjévé. A huszonhárom éves énekesnőt ugyanis több mint otromba külsővel áldotta meg a sors. Igazából a feje búbjától a talpáig nehéz lenne egy kicsit is szép, vagy szexis porcikát találni rajta. Leginkább úgy lehetne jellemezni a megjelenését, mint Sarah Jessica Parker és John Travolta közös gyermeke, akit alaposan megtépázott a sors, miközben egy féreglyukon keresztül hozzánk vetődött egy alternatív valóságból. Ez persze csak akkor igaz rá, amikor kevés ruha és festék fedi, mert különben egész elviselhető látványt nyújt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült