Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Június 06. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettentő furcsa szokása van a magyar hírességnek - Koós Jánost fülön csípte a felesége

Rettentő furcsa szokása van a magyar hírességnek - Koós Jánost fülön csípte a felesége

Az énekes úgy véli, nagyon egészséges, ha fogják az ember fülét. Akivel ezt gyakran megteszik, állítólag tovább él. Legalábbis egyes amerikai tudósok szerint. Éppen ezért örül, ha a felesége, Dékány Sarolta, amint beülnek az autóba

Fellépések után mindig Koós János vezet hazafelé, csak néha-néha engedi át a volánt Saroltának, aki, ahogy beülnek a kocsiba egyszerűen megfogja a férje fülét és el sem engedi, amíg célba nem érnek. Ha kell, több száz kilométeren keresztül így utaznak. Ez már több évtizedes hagyomány náluk.

"Amikor udvarolni kezdtem neki és beült mellém, akkor odanyúlt és megfogta a fülemet. Mondom, mi az istent akar a fülemtől, és akkor ez így ment minden alkalommal, majd kezdtem megszokni, de olyannyira, hogy hiányozna. De nem hiányzik, mert mondom, állandóan fogja a fülemet. Ez nem vicc!" - mondta el Koós János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.