Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

Széles termék palettájukon műanyag nyílászárók mellett megtalálhatóak beltéri ajtók, árnyékolástechnikai kiegészítők, garázskapuk, tetőablakok és párkányok is.
Céljuk, hogy minden vásárlói igényt kitudjanak elégíteni termékeikkel és szolgáltatásaikkal a legprofibb módon és a lehető legrövidebb idő alatt. Főbb szolgáltatásaik közé tartozik a szakszerű felmérés, árajánlat készítés és beépítés ami mellé igény esetén teljeskörű helyreállítás is kérhető, valamint Győr és 25km-es körzetében darabszámtól független ingyenes szállítás.

Nézzük, hogy zajlik egy nyílászáró eladás és beépítés a Révhelyi Nyílászárónál!
Először is egy előre egyeztetett időpontban felmérik a helyszínt. Aztán egy programmal elkészül az árajánlat, amit személyes egyeztetés után még finomra hangolnak. Amennyiben elfogadja az árajánlatot, megrendelik a szükséges termékeket és ha az megékezett. el is kezdődhet a szakszerű beépítés. Mindig kényes kérdés, hogy jó, de mennyi rombolással jár a munka. A szakemberek igény szerint azt is vállalják, hogy a beépítés után teljesen helyrehozzák a helyszínt, ahol a munka zajlott, hogy ne kelljen más szakembert kihívni.

Hogy miből lehet választani? Műanyag ajtó, ablak, tolóajtó, fenyő-vagy dekorfóliás beltéri ajtók, redőnyök, szúnyoghálók, zsaluziák, szalagfüggönyök, billenő-vagy szekcionált garázskapuk.

A gyors, pontos munka, minőségi alapanyagok garantáltak, és természetesen az otthonteremtési támogatások, vagy a felújítási támogatás is igényelhető náluk!

Révhelyi Nyílászáró
9028 Győr Szent Imre út. 69/A
Révhelyi Balázs: +36 30 747 4953
Nyári Tímea: +36 30 661 4007
Varga Armand: +36 30 986 9998
Email: info@revhelyi-nyilaszaro.hu
Nyitvatartás:Hé-Pé 08:00 – 17:00, Szo 08:00 – 12:00

(X)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.

2021. Április 21. 11:00, szerda | Helyi

Wágenhoffer Klíma- Hogy nálunk legyen a hőmérséklet kapcsolója!

Ha kisüt a nap, akkor egyrészt nagyon örülünk, mert a hangulatunk is jobb, viszont a lakások, családi házak, tetőterek olyan hamar felmelegednek, hogy gyorsan eljön az idő, amikor otthonunk, munkahelyünk katlanná válik, és szellőztetéssel