Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. November 28. 11:20, csütörtök | Belföld

Riasztást adott ki a DM

Riasztást adott ki a DM

Hamis, nyereményjátékra felhívó SMS-üzeneteket küldenek ismeretlenek a dm nevében, hívja fel a figyelmet közleményében a drogérialánc. A résztvevőknek nagy értékű nyereményt ígérnek, amennyiben megadják a személyes adataikat.

A drogéria felhívja a figyelmet arra, hogy a nyereményjátékhoz nincs köze, és kéri az üzenetek címzettjeit, hogy ne reagáljanak az SMS-ekre, ne adjanak meg személyes adatokat.

Itt közöljük a vállalat állásfoglalását az esettel kapcsolatban:

„Nyereményjátékainkat kizárólag hivatalos kommunikációs csatornáinkon hirdetjük meg, és bonyolítjuk le: hivatalos közösségi média csatornáinkon (Facebook vagy Instagram), az active beauty print és online magazinban, üzleteinkben megrendezett játékok keretében vagy a dm.hu/nyeremenyjatek vagy a dm-egyuttegymasert.hu weboldalakon. SMS alapú nyereményjátékokat nem szervezünk." – hívta fel a figyelmet Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A drogérialánc az eset kapcsán külön cikkben foglalta össze, hogyan tudjuk felismerni és elkerülni a hamis nyereményjátékokat. Ez ide kattintva érthető el.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció - Shutterstock

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár