Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 18. 13:00, hétfő | Bulvár
Forrás: infogyor.hu/WK

Rihanna új frizurával és videoklippel állt elő

Rihanna új frizurával és videoklippel állt elő

A napokban jelent meg Rihanna új videoklipje What Now című dalához. Előző klipjéhez képest jóval visszafogottabbra sikerült a videó. Pour It Up című számához készült klipben a pénz volt a központi téma, annak is a szórása. Ezúttal egy jóval melankolikusabb, belső vívódást bemutató zeneszámmal rukkolt elő.

Új klip, új haj! Rihanna szinte naponta változtatja frizuráját, hol hosszú, hol rövid hajjal jelenik meg. Jelenlegi rövid hajához frufrut vágatott.

FOTÓK - INSTAGRAM

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.