Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Augusztus 11. 09:18, hétfő | Bulvár
Forrás: fullank.com

Rihanna újabban pénzért veszi a pasikat

Rihanna újabban pénzért veszi a pasikat

Méghozzá 11 pasit, egy egész focicsapatot.

Az énekesnő nem bír elszakadni a legújabb ötletétől, ami sokakat meglepett. Rihanna meglepő tettein már kevesen lepődnek meg, hiszen az énekesnővel annyi minden történt a karrierje során, ám a legújabb ötlete mégiscsak elég meghökkentő. Rihanna ugyanis eldöntötte, hogy vásárol egy saját focicsapatot.

Az énekesnő korábban is rajongott a fociért, ám a brazil világbajnokság alatt annyira beleszeretett a sportágba, hogy hirtelen élete legnagyobb álma lett az, hogy legyen egy saját válogatottja.

Rihanna már ki is szemelt magának egy angol csapatot. A rossz nyelvek szerint azért döntött ennél a nemzetségnél, mert ott játszanak a legdögösebb férfiak, de ez nem igaz, mert az énekesnő azért választotta ezt az országot, mert Angliát tekinti a második otthonának Los Angeles után.

A barbadosi énekesnő azt is kitalálta, hogy létrehoz egy futball akadémiát gyerekek számára Barbadason, amit mindenki igazán nemes cselekedetnek tart. A focicsapattal pedig Rihanna nem csak játékosokat, hanem védelmet is vásárolhat, hiszen 11 férfi áll majd mindig a háta mögött.

Úgy tűnik, ez a fociőrület, sőt, fociakadémia-őrület nem csak Magyarországon lett divat!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.