Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 27. 07:36, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna megint elmebeteg lovagot választott

Rihanna megint elmebeteg lovagot választott

Már úgy tűnt, hogy Rihanna végre talált magának egy normális lovagot, azonban róla is kiderült, hogy meg akarta ölni volt barátnőjét. Nemsokára egy éve lesz, hogy Chris Brown agya elborult, és átalakította Rihanna arcát. De az énekesn

Matt Kemp ugyanis meg akarta ölni akkori barátnőjét, Felisha Terrelt. A baseballos ugyan fizikailag nem bántalmazta a hölgyet, viszont verbálisan elég egyértelműen jelezte, hogy az ismerősei el fogják tüntetni a Föld színéről. Ezért Felisha távoltartási végzést kért a sportoló ellen. Nagyobb bírósági ügy nem lett a dologból, mert sikerült peren kívül megegyezniük a feleknek. Az mindenesetre nem jó hír RiRinek, hogy megint sikerült egy igazi úriemberrel összeakadnia.

A huszonegy éves barbadosi szépség szilveszter előtt jött össze a Los Angeles Dodgers sztárjával, és eddig nagyon úgy tűnt, hogy tökéletes páros lesz belőlük. Viszont Matt múltjának eme titka lehet, hogy rossz emlékeket ébreszt Rihannában, és inkább kiadja az útját, nehogy megint megtámadják.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.