Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Január 27. 07:36, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna megint elmebeteg lovagot választott

Rihanna megint elmebeteg lovagot választott

Már úgy tűnt, hogy Rihanna végre talált magának egy normális lovagot, azonban róla is kiderült, hogy meg akarta ölni volt barátnőjét. Nemsokára egy éve lesz, hogy Chris Brown agya elborult, és átalakította Rihanna arcát. De az énekesn

Matt Kemp ugyanis meg akarta ölni akkori barátnőjét, Felisha Terrelt. A baseballos ugyan fizikailag nem bántalmazta a hölgyet, viszont verbálisan elég egyértelműen jelezte, hogy az ismerősei el fogják tüntetni a Föld színéről. Ezért Felisha távoltartási végzést kért a sportoló ellen. Nagyobb bírósági ügy nem lett a dologból, mert sikerült peren kívül megegyezniük a feleknek. Az mindenesetre nem jó hír RiRinek, hogy megint sikerült egy igazi úriemberrel összeakadnia.

A huszonegy éves barbadosi szépség szilveszter előtt jött össze a Los Angeles Dodgers sztárjával, és eddig nagyon úgy tűnt, hogy tökéletes páros lesz belőlük. Viszont Matt múltjának eme titka lehet, hogy rossz emlékeket ébreszt Rihannában, és inkább kiadja az útját, nehogy megint megtámadják.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.