Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2015. Június 11. 07:13, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Robbanás történt egy szombathelyi üzemben, ketten súlyosan megsérültek

Robbanás történt egy szombathelyi üzemben, ketten súlyosan megsérültek

Ketten is súlyosan megsérültek, amikor szerdán este robbanás történt egy szombathelyi üzemben.

A balesethez sem a mentőket, sem a katasztrófavédelmet nem hívták ki, a rendőrséget a szombathelyi Markusovszky Kórház értesítette, ahová a sérülteket bevitték - írta a vaol.hu internetes portál.
Információik szerint a robbanás a Lovas utcai ipartelepen egy irodakellékek újrahasznosításával foglalkozó, budapesti székhelyű, egyébként felszámolás alatt álló cég telephelyén történt, ahol egy gép robbanhatott fel.

Nagy Lajos, a Markusovszky Kórház főigazgatója a hírportálnak azt mondta, hogy két égési sérültet vittek be hozzájuk az üzemből. Egyiküket azonnal Győrbe szállították, mivel légúti égési sérülése van, speciális ellátásra szorul. A másik - Szombathelyen ápolt - férfi állapota kielégítő.

A Vaol.hu először úgy értesült, hogy a balesetben hárman sérültek meg, de a kórház főigazgatója csak két sérültről tudott.

Magyar Csaba, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság alezredese az MTI-nek megerősítette: ők a rendőrség hívására érkeztek a helyszínre, műveleti szolgálatuk vonult ki, megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Kazmar Enikő is csak annyit tudott mondani az MTI-nek, hogy vizsgálják a baleset körülményeit.

Címkék: robbanás, Szombathely

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.