Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 19. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Robbie Williams megtalálta a tökéletes ajándékot

Robbie Williams megtalálta a tökéletes ajándékot

Robbie Williams egy wellness-központot akar ajándékozni feleségének, Ayda Fieldnek első házassági évfordulójukra.

A brit énekesből kibújt az igazi üzletember is: "Ayda rengeteg időt tölt különféle szalonokban, így ha egy ilyen dologba invesztálom a pénzemet, az hamar meg fog térülni" - jelentette ki a Take That előadója.

"Robbie hosszú ideig gondolkozott azon, mit is vegyen feleségének. Úgy érzi, tökéletes ajándékot talált ki számára" - nyilatkozta a zenész egyik ismerőse. "Ez a srác arról álmodozik, hogy egész napokat tölthessen el feleségével egy medencében" - tette hozzá mondanivalójához az ismerős.

A rossznyelvek szerint azonban az ajándék kiválasztásánál az énekes a saját kényelmére is gondolt, amit az is bizonyít, hogy mallorcai mézeshetük alatt egy termálfürdőben privát medencét béreltek maguknak. Williams wiltshire-i házában egyébként van egy szauna és egy fedett medence is - írja a Paraméter.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.