Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 14. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

Rock and Roll kaland a Római parton

Rock and Roll kaland a Római parton

Ismét Budapesten szórakoztatja a közönséget a Pedrofon. A Római Parton található Mosquito Étterembe várják szeptember 17-én a stílus szerelmeseit. A legkedveltebb dalokkal készülnek.

 

Csodás környezetben adja következő koncertjét a Pedorofon zenekar, akik az egész nyarat végigbulizták a közönséggel. Terjesztették a rock and roll örök érvényű igéjét szerte az országban. Az ősz beköszöntével sem maradnak el a felkérések s a soron következő állomáson a muzsikusok egy klubkoncert keretén belül, a Római part színvonalas éttermében, a Mosquitoban szórakoztatják majd a közönséget.

 

A zenészek most is kikapcsolódásra alkalmas és látványos műsorral készülnek, amely garantálja, hogy jól érzi majd magát mindenki, aki a péntek estéjét a rock and roll jegyében kívánja eltölteni. A legnépszerűbb és leginkább táncolható slágerekkel készülnek, amelyek között minden korosztály megtalálhatja majd a neki leginkább tetszőt. Ízelítőnek elárulunk pár nótát, amely biztosan felhangzik majd a budapesti éjszakában: Mondd kis kócos, Rock 'n' Roll Party, Szexbomba rumba, IFA megy a hegyen, Good Luck Charme , Great balls of fire, Diana, s persze a sort még lehetne hosszan folytatni.

 

 

 

Aki szeretne egy igazán kiadósat szórakozni a hét utolsó munkanapjának estéjén, az személyesen keresse fel a helyszínt, mert 21 órától egészen éjfélig hamísíthatatlan rock and roll kalandban lesz része.

 

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült