Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Szeptember 03. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Stop

Rod Stewart fogadkozik: ez volt az utolsó!

Rod Stewart fogadkozik: ez volt az utolsó!

A legendás énekes kijelentette, hogy a nyolcadik gyermeke egyben az utolsó.

Stewart egy hónappal ezelőtt jelentette be a hírt, hogy ő és felesége, a 39 éves Penny Lancaster második közös gyermeküket várják. Azt is elmondta, el van ragadtatva, hogy újabb jövevénnyel bővül a család, de aggódik, hogyan fogja tudni anyagilag támogatni a gyermekeit.



Rodnak hat gyermeke van négy előző kapcsolatából, plusz a négyéves Alastair, Pennytől.



"Nagyon boldog vagyok, de ő lesz az utolsó. Nem lehet több srácom, különben 90 éves koromig turnézhatok, hogy eltartsam őket" - mondta Stewart.



Mikor Rod három hónappal ezelőtt megtudta, hogy Penny várandós, épp együtt ünnepelték a harmadik házassági évfordulójukat Olaszországban. A jó hírt azonnal elmondta a többi gyerekének is, akik szintén nagyon örültek a babának.



Bár még nem tudják a születendő gyerek nemét, Rod bevallotta, ha fiú lesz, a hagyományaihoz híven kelta eredetű nevet fog kapni.



A 65 éves sztár megígérte a rajongóinak, a fellépései alkalmával majd vethetnek egy futó pillantást a kicsire.



"Majd kiviszem a színpadra, egyszer-kétszer. Nem akarom őt kihasználni, de jó a srácoknak, ha látják, hol dolgozik az apjuk" - mondta Stewart.



Rodnak az első feleségétől, Alana Hamiltontól született két gyermeke: Kimberley, 30 és Sean, 29. Van két lánya, a modell Kelly Embergtől, Ruby, 23, és Renee, 18. A második felesége, Rachel Hunter egy fiúval ajándékozta meg. Liam most 15 éves. A legidősebb lánya, Sarah 46 éves. Ő akkor született, amikor Rod még csak 19 éves volt. Sarah négyéves koráig árvaházban nevelkedett, aztán örökbe fogadták.



A fentiek is bizonyítják, bizony népes a család. De azért annyira nem kell aggódni értük, biztosan lesz mit a tejbe aprítaniuk.



STOP

 

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült