Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2014. Március 14. 15:44, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Rokonai megöltek egy 62 éves férfit Ercsiben

Rokonai megöltek egy 62 éves férfit Ercsiben

Élettársa és a sógora segítségével megölte és elásta 62 éves apósát egy 39 éves férfi Ercsiben. A Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte mindhárom gyanúsítottat – közölte Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

A közlemény szerint szerdán érkezett bejelentés arról, hogy a 62 éves helyi férfit régen láttak, fia azonban két hónapja felveszi nyugdíját. Az ercsi rendőrök a bejelentést követően közigazgatási hatósági eljárást indítottak és megállapították, hogy az idős férfi bűncselekmény áldozata lett.
A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az elhunyt férfi két gyermekét, egy 22 éves férfit és egy 28 éves nőt, valamint a nő 39 éves élettársát.
Kiderült, hogy az idős férfit a 39 éves férfi január 12-én saját házában megölte, majd az alagsori aknába temette 22 éves sógora segítségével. A bűncselekmény elkövetéséről tudott élettársa is, aki a vérnyomok feltakarításában segített.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús