Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 01. 07:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Rövid híreink - április 1. - a nevetés napja

Rövid híreink - április 1. - a nevetés napja

Ma van április elseje, a tréfák ünnepe, amikor megengedett egy-két füllentés és beugratás. Kevesen gondolnák, hogy a gyerekesnek látszó szórakozásnak komoly lélektani háttere van. Pszichológusok szerint ennyi hazugság és tréfa szüksé

Csaknem teljesen elhordta egy ház építőanyagát egy munkanélküli cserkész.
A rendőrség gyanúja szerint az erdő mélyén lakó ember az elmúlt hónapokban apránként bontotta el és hordta szét egy lakatlan ház ablakait, a vályogból készült melléképületet. A bűncselekményre csak a napokban derült fény, a tulajdonos kára több százezer forintra tehető. A gyanúsított ellen - aki az elvitt anyagból kutyaólat akart építeni - nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás.



Egy elmegyógyintézetből szökött ápolt öntött vasárnap mosóport az egy hete átadott szökőkútba, a főtéren. A vastag habréteggel borított szökőkútba maga az elkövető is bemászott fürödni, és felszólításra sem akart kijönni a vízből. A fehérbe öltözött látványosság előtt külföldi turistacsoportok fényképezkedtek, a katasztrófavédelem egységei pedig azt vizsgálták, nem veszélyes anyagtól habosodott-e fel a víz. A szökőkutat le kellett állítani, nehogy károsodjon a gépészeti berendezése.


Majd egy órán át üldözték a rendőrök azt a gépkocsitolvajt, aki menekülése során 180 km/h sebességgel ütközött egy vétlen autóssal, majd ezt követően taxival próbált meglépni üldözői elől.
A járőrök hajnali portyázásuk során figyeltek fel egy személygépkocsira. A gyanúsított ahogy megpillantotta régi jó ismerőseit, gázt adott és menekülni kezdett. A hajsza során egy kanyart nem tudott bevenni, és egy szemből szabályosan érkező gépkocsinak ütközött. A gépkocsitolvaj miután kiszabadította magát a roncsok közül gyalogosan menekült tovább a közelben lévő erdő felé. A rendőrök már azt hitték, hogy nyomát vesztették az elkövetőnek, amikor egy taxirádió-hívást fogtak, amin a gyanúsított saját nevére rendelt kocsit egy közelben lévő szórakozóhely elé. A zsaruk azonnal lecsaptak a taxiban utazó autótolvajra akit azóta már gépkocsilopás és cserbenhagyás miatt őrizetbe is vettek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.