Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2018. Február 08. 08:20, csütörtök | Bulvár

Rózsa György visszatér

Rózsa György visszatér

Rózsa György könyvet ír, dokumentumfilmeken dolgozik producerként, és szívesen felélesztené néhány régi, sikeres műsorát.

A tévés szerint a XXI. századi Kapcsoltam, a Leg... leg... leg..., a Top-Show vagy a Magyar Elsők biztosan ma is megállnák a helyüket a képernyőn, ezeket a műsorokat most is szeretnék a nézők.

"A Leg... leg... leg... folytatására biztosan több ezren jelentkeznének, hiszen sokan szeretnének bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, de régi álmom, hogy a Magyar Elsők is folytatódjon. 116 rész készült belőle, de eredetileg 150-et terveztünk. Jó lenne azt a 34-et még leforgatni, ha felkérnének, belevágnék! Persze, már nem lennék annyit az előtérben. Azt vallom, hetvenévesen már nem kell annyit a képernyőn lenni. A fiatal kollégák készíthetnék a riportokat, én pedig feltűnnék egy-két konferáló mondat erejéig. Szoktam mondani, aki ötven évig kreatív volt, utána miért ne lehetne az? Ha az embert olyan anyagból gyúrták, mint engem, nem adja fel, ha néhány évig nem úgy mennek a dolgok, mint előtte!" - mondta a Blikknek.

Rózsa közel ötven évig volt képernyőn, de manapság is aktív, egy könyvön dolgozik, ami a rossz döntéseiről, valamint olyan helyzetekről szól, melyekben becsapták, elárulták. Emellett számos dokumentum- és ismeretterjesztő filmnél dolgozik producerként, és forgatókönyveket is írt.

Forrás: origo.hu

Fotó: MTI/KOSZTICSÁK SZILÁRD

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.