Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 21. 06:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Sandra Bullock nagymellű riválisa

Sandra Bullock nagymellű riválisa

Egyre több infó derül ki Michelle McGee-ről, akivel Jesse James, Sandra Bullock férje tartott fenn már 11 hónapja viszonyt, mint nemrégiben kiderült.

Sandra Bullock "párja", Jesse James visszatért gyökereihez: nagy valószínűséggel a tetovált nők az igazi zsánerei, hisz előző felesége is tetőtől talpig ki volt varrva. Volt férjével vívott gyermekelhelyezési perének aktái szerint McGee asszony személyiségzavarban szenved és aktív droghasználó. Volt férje elmondta, szerinte az asszony egyre súlyosabb mértékben függ drogoktól és gyógyszerektől, továbbá az alkoholfogyasztás sem áll távol tőle.

A volt férj szerint Michelle mentális betegségben szenved és pszichiáterhez kellene járnia. Ezt egyébként a bíróság is elrendelte, de az asszony nem hajlandó orvoshoz menni.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.