Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2013. December 04. 18:22, szerda | Bulvár
Forrás: InfoGyőr/WK

Sarka Kata és Szabó Zsófi exkluzív közös fotózáson

Sarka Kata és Szabó Zsófi exkluzív közös fotózáson

Szabó Zsófi és Sarka Kata régóta nagyon jó barátságban vannak, és ezt mindig tudatják is rajongóikkal, különböző posztokkal. Ezúttal a két jó barátnő egy közös fotózáson vett részt, ráadásul esküvői témában. Így a sztárszépségek csodás esküvői ruhákban álltak kamera elé. Sarka Kata még új frizurát is kapott a fotózás miatt.

Zsófi írta rajongói oldalár, hogy az egyik legszebb anyag lesz, ami valaha készült róla, már csak azért is, hiszen Katával vannak a fotókon. Egyébként a fotók az Esküvő Classic Magazin címlapjára készültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.