Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 04. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Sárvári Gyógy és Wellnessfürdő

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250.000 Ft-ot is kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére. A nyertesnek a negyedmilliós fizetésér

A sárvári „álomállás" betöltésére mindazon nők pályázhatnak, akik már elmúltak 16 évesek, de még nem töltötték be 99. életévüket. A munkára csak olyan jelentkezők leveleit várják, akik beleillenek a „természetes szépség" kategóriájába. Az „alultáplált, anorexia közeli modell típusok" jelentkezését a munkaadó visszautasíthatja! - olvasható az álláshirdetésben.
 

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális „szépségversenyen" dönt a zsűri 2010. augusztus 19-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd. A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet). Amennyiben a vendégeknek információra van szüksége a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia.

 
A tavaly elsőként meghirdetett versenyre közel százan jelentkeztek, idén legalább ennyi érdeklődőre számítanak a szervezők. A tavalyi győztes kiválasztásában Horváth Éva egykori szépségkirálynő segített. Idén pedig a szervezők szeretnék, ha a zsűri nemzetközi lenne. Olyan turistákat keresnek, akik szívesen részt vesznek a zsűrizésben. A versenyzők és zsűritagok jelentkezését a verseny@sarvarfurdo.hu címre várják.



„Az álláshirdetés nem csak a hazai portálokon, hanem a határon túli magyar települések internetes oldalain is megjelenik, így elképzelhető az is, hogy a hazai Baywatch állásra pályázók nyertese külföldről érkezik majd" - mondta Éskovács Péter a verseny sajtóreferense. 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült