Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 11. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Sárvári Gyógy és Wellnessfürdő

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250.000 Ft-ot kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére. A nyertesnek a negyedmilliós fizetésért n

 

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális „szépségversenyen" dönt a zsűri 2010. augusztus 19-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A zsűri elnöke Horváth Éva műsorvezető lesz, segítő társai pedig Dr. Dénes Tibor polgármester, Vancsura Miklós fürdőigazgató, Kálmánchelyi Zoltán a Szombathelyi Színház színésze, Kovács Zsolt az év koreográfusa és Sipos Zsófia a tavalyi verseny győztese lesznek.

 

A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, a Thermal Hotel Pelikánban lakhat és a Pannónia Étterem gondoskodik arról, hogy mindennap kiadós reggelibe és vacsorába legyen része a Baywatch lánynak.

 

Idén a fürdő igazgatója Vancsura Miklós úgy döntött, hogy nem csak egy lánynak szerez örömet, hanem egyből négynek, hiszen a zsűri egy Baywatch jelöltet külön díjban részesíthet a Baywatch lány mellett, aki értékes ajándékba részesülhet. Az igaz Baywatch fürdőruhában érkező jelentkezők közül fürdőbelépőt sorsolnak ki és idén a közönség is szavazhat a lányokra, a nyertes a Közönségdíjas Baywatch címet fogja viselni.

 

 

 

Röviden az Uniós beruházásról:

A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.

 

A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült