Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2020. Február 27. 12:00, csütörtök | Bulvár

Schobert Norbi döntött: Befejezi!

Schobert Norbi döntött: Befejezi!

Schobert Norbi kijelentései hatalmas vihart kavartak, ami miatt a fitneszguru arra a komoly döntésre jutott, hogy befejezi.

Schobert Norbi nyers szavai hatalmas botrányt kavartak. A fitneszguru kijelentései miatt ezrek támadták és nem csak őt, családját is. Barátságok mentek tönkre, és álmatlan éjszakák gyötörték Norbit, sok emberben kellett csalódnia, többen közülük ismertek. A támadások és fenyegetések miatt a fitneszguruban évek óta töretlenül izzó lelkesedés kihunyt.

"Elment a kedvem mindattól, ami 30 éve hajt.
Én fogyasztottam le a legtöbb embert Magyarországon, egyes felmérések szerint, most mégis úgy érzem, akármit csinálok, arról azt gondolják, rossz.
Én nem akarok többé abban a világban celeb lenni, ahol teljesítménynélküli sztárocskák megmondóembereknek hiszik magukat.
Nem akarok közéjük tartozni. Emberek, partnereim, akik a tányéromból ettek, akik a pénzemből adtak enni a gyereküknek, most belém rúgnak. Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. (...)
Az biztos, hogy celebműsorokban többé nem fogok bohóckodni. Elképzelhetetlen, mennyire megsebeztek, éjszakákon át nem aludtam."
- mondta Norbi a Story Magazinnak.

Forrás: life

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).