Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Február 02. 13:50, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Schobert Norbit korábban is megfenyegették

Schobert Norbit korábban is megfenyegették

A múlt hét legnagyobb botránya Schobert Norbi megverése volt. Mint már megírtuk, az életmód-tanácsadó középsúlyos agyrázkódást szenvedett, ám a vizsgálatok után saját felelősségére távozott a kórházból, és másnap már előadá

Vannak, akik szeretik Norbit, vannak akiknek kevésbé szimpatikus a fitneszguru, de ettől függetlenül minden értelmes ember úgy gondolja, a fizikai erőszak semmire nem lehet megoldás.

Megtudtuk, hogy Norbi három támadójából kettőt ismert, de a nyomozást a rendőrségre bízza, ő maga nem szeretne beszélni róluk, és azt sem árulta el, hogy milyen viszony van közöttük.

Az életmód-tanácsadó elmondta, hogy megtámadásának volt előzménye, megkeresték és megfenyegették, ám ő akkor is a jogi utat javasolta. Norbi azt sem tagadja, hogy évek óta napi szinten próbálnak pénzt kérni tőle emberek különböző céllal, sőt olyan is volt, aki megzsarolta, ha nem ad, a médiához fordul.Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.