Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. December 15. 07:45, szerda | Sport
Forrás: NSO

Schumacher még mindig helyesnek tartja a visszatérését

Schumacher még mindig helyesnek tartja a visszatérését

A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher egy interjúban elmondta: annak ellenére, hogy sokan tévedésnek tartják, ő nem érzi hibának a korábbi döntését, hogy visszatér a rajtrácsra, és élvezi az F1-es szereplést. Ugyanak

Schumacher elmúlt szezonban nyújtott teljesítménye sokak számára csalódást keltett, a német legenda ugyanis nem nyert versenyt 2010-ben, és saját csapattársánál, Nico Rosbergnél is 70 ponttal kevesebbet szerzett.

A hétszeres világbajnok azonban nem tartja hibának a visszatérését: mint elmondta, élvezi, hogy versenyezhet.

„Úgy érzem, helyes olyat csinálni, amit élvezek. Továbbra is pozitív gondolataim vannak a visszatérésemmel kapcsolatban, és rengeteg támogatást is kapok, sokan biztatnak" – mondta Schumacher a CNN-nek.

Ennek ellenére a pilóta nem csak szórakozni jött vissza a rajtrácsra: komolyan gondolja, hogy győzni szeretne.

„Természetesen sikeressé szeretném tenni a visszatérésemet. Akkor leszek igazán boldog, ha a csapattal sikerül nyernünk. Ezért dolgozom, ez a Formula–1-ben dolgozók nagy öröme."

Bár a Mercedes nem tudott nyerő autót építeni, a német versenyző reméli, 2011-ben ugyanolyan jó eredményeket érnek majd el, mint 2009-ben a jogelőd, a Brawn GP.

„Nagyon erős csapatunk van, mindenki nagyon nagy erőfeszítéseket tesz, a Mercedesnél is keményen dolgoznak, ezért nincs kétségem afelől, hogy a jövőben sikeresek leszünk" – zárta nyilatkozatát Michael Schumacher.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.