Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Június 03. 07:31, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Sci-fibe illő hír a gázáremelésről?

Sci-fibe illő hír a gázáremelésről?

Tudományos-fantasztikus filmbe illőnek tartja a 15-20 százalékos gázáremelésről szóló sajtóhíreket a piacvezető nagykereskedő cég képviselője. Az E.ON Hungária kommunikációs igazgatója a Hír Televízió Rájátszás című műsorába

 

„Még be se nyújtották a szolgáltatók az árcsökkentési, árnövelési vagy bármilyen ármódosítási kérelmüket az Energia Hivatalhoz, hónap közepén kell megtenni. A médiában megjelent számok, az - ugye - még a találgatás kategóriájába tartoznak, nem tudjuk, hogy az egyetemes szolgáltatásban hogyan fog változni a földgáz ára" - fogalmazott Kutas István, az E.ON Hungária szóvivője.

 

A napokban a Népszabadság írt arról, hogy az energiahordozó lakossági tarifája ötödével is nőhet júliustól a forint gyengülése és az orosz import drágulása miatt. Ilyen mértékű dráguláshoz azonban a kormány nem járulna hozzá Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes nyilatkozata alapján.

 

(hírTV)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről