Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 20. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Seal lesz az EKF sztárvendége

Seal lesz az EKF sztárvendége

Július 13-án Seal ad koncertet Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában - jelentette be a város fideszes polgármestere, Páva Zsolt és Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn. A rendezvényre 1

 

A világsztár koncertjéről már napok óta keringtek információk, hivatalosan azonban csak hétfőn jelentették be. Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: hétfőre sikerült minden részletet egyeztetni a világsztár menedzsmentjével. Így már teljesen biztos és hivatalos, hogy július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul- és rhythm and blues-előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra hosszabbította meg világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása a baranyai város lesz.

 



A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Seal zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az rhythm and blues elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a Soul megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak" nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetik az érdeklődők a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.



Seal jelenleg „6" munkacímű új lemezén dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot. A koncert 2010. július 13-án, 20 órakor lesz a pécsi Expo Centerben, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. A belépők hétfőtől kaphatók, 7500 és 12 000 forintba kerülnek.



(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.