Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Április 11. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

Sebestyén Balázsék elrepítenek egy hallgatót Dél-Afrikába

Véget ért a Class FM Morning Show-jának focivb-vel kapcsolatos játéka. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani ismét hozzájárult valakinek a boldogságához, ugyanis a szerencsés nyertes másodmagával elutazhat Dél-Afrikába, és rés

A Class FM Morning Show-jának triója újfent mesés nyereményhez juttatott egy szerencsés hallgatót - lezárult a rádió Labdarúgó Világbajnoksághoz kötődő játéka, amelyben Balázsék három napon át a focivb történetéhez kapcsolódó kérdéseket tettek fel a hallgatóknak.


A tét nem volt kicsi, hiszen a nyertes két személy részére szóló egy hetes utazást kap Johannesburgba, ahol autóbuszos városnézés vár rá magyar nyelvű idegenvezetővel, s ami a legfontosabb, ott tartózkodása alatt kint lehet a focivbmérkőzésein is.


Balázs, Feri és Jani legnagyobb meglepetésére egy hölgy nyerte a mindent eldöntő végső fordulót, ahová a két legtöbb helyes megfejtést küldő játékos került be. "Egyszerűen hihetetlen, hogy egy női hallgatónk, Berényi Erika nyerte meg a játékot és utazhat ki a 2010-es dél-afrikai foci világbajnokságra. Megmondom őszintén, az elején nem gondoltuk volna, hogy egy hölgy ilyen magabiztosan legyőzze a pasikat egy alapvetően férfias témában" -  mondta nevetve Sebestyén Balázs, aki azonban mindhármójuk nevében őszintén elismerte, hogy a nyertes megérdemelten nyert, mert nagyon komolyan kiképezte magát a témából a döntőre.



"Egészen fantasztikus, ahogyan ez a lány felkészült a döntőre, nagyon sokat olvasott, tanult, kijegyzetelte a futball-világbajnokság egész történelmét. De még azt is tudta, mi Dél-Afrika legmagasabb pontja. Szóval le a kalappal előtte, mert elképesztő teljesítményt nyújtott, és nagyon örülünk, hogy így alakult a dolog" - tette hozzá a Class FM műsorvezetője, aki azonban nem tart attól, hogy mindezzel folt esett volna a férfiak becsületén.
"Nem szoktam mérkőzésekre járni, a barátom vesz rá néha, hogy üljek le mellé meccset nézni" - árulta el Berényi Erika, a boldog nyertes, aki elmondása szerint nem ért a focihoz, ám amikor megtudta, hogy bekerült a döntőbe, komolyan vette a felkészülést.


"A barátom miatt küldözgettem sms-t a kérdésekre, s amikor kiderült, hogy a döntőbe kerültem, őt akartam beküldeni, de sajnos a szabályok szerint nekem kellett végigvinnem a játékot. Megijedtem, de aztán elkezdtem rá tanulni. Az utolsó három napon már hozzám se lehetett szólni" - tette hozzá nevetve a fiatal egyetemista lány.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.