Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Május 19. 10:14, vasárnap | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Segítségkérés és lopás

Segítségkérés és lopás

Nagyáruház parkolójában kért útbaigazítási segítséget, az erős testalkatú férfi. Majd a segítséget nyújtó férfit meglopta.

Vásárlását követően pakolta be gépjárművébe holmiját egy 64 éves férfi Győrben. A nagyáruház parkolójából már épp indulni készült, mikor Suzukija mellé egy nagydarab, erős testalkatú férfi lépett. A vasútállomást kereste, felvilágosítást kérve a sértettől. A győri férfi autójából kiszállva, értékeit őrizetlenül hagyva magyarázta el az útvonalat a tőle segítséget kérőnek.

Mikor a gépkocsiba újra visszaült vette csak észre, hogy jobb első ülésre tett táskája készpénzével, értékeivel, személyes irataival együtt eltűnt. Az ismeretlen tolvaj mintegy nyolcvanezer forint kárt okozott a jóhiszemű sértettnek.
A Győri Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben, ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, értékeiket ne hagyják őrizetlenül az autó utasterében, „felkínálva” azt az elkövetőknek. A látható helyen hagyott értéktárgyak megszerzése nem okoz nehézséget a bűnözőknek.

A gépkocsit mindig gondosan zárják be, aktiválják a biztonsági rendszert. Ezt akkor is tegyék meg, ha csak pár másodpercre távolodnak el vagy fordítják el figyelmüket autójuktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.