Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Január 27. 14:04, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza

Sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza

Több mint három hónap után fogták el a kiskunsági nyomozók azt a tatabányai párt, akik a gyanú szerint mintegy hatmillió forintnyi értéket csaltak ki egy áldozatuktól Kalocsán - értesült a HavariaPress.

A nyomozás adatai szerint a 30 éves férfi és 34 éves társnője még 2009. október 16-án azzal keresték fel a sértettet, hogy átvállalják tőle lízingtartozásait, de ennek fejében elviszik a férfi Chevrolet Aveóját. A férfi kedvezőnek ítélte a fiatal pár ajánlatát, ezért belement a kétmilliós értékű kocsijának átadásába, „jótevői" azonban egy hónap múlva újra jelentkeztek. Akkor abban állapodtak meg, hogy a pár segít a férfinak új lakást vásárolni, amihez csaknem négymillió forintot vettek át tőle. Ezután azonban semmiben nem segítették a férfit, aki azóta sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza. A nyomozók több mint három hónap után, e hét elején fogták el a két gyanúsítottat, akikkel szemben büntetőeljárás indult.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.