Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Január 27. 14:04, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza

Sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza

Több mint három hónap után fogták el a kiskunsági nyomozók azt a tatabányai párt, akik a gyanú szerint mintegy hatmillió forintnyi értéket csaltak ki egy áldozatuktól Kalocsán - értesült a HavariaPress.

A nyomozás adatai szerint a 30 éves férfi és 34 éves társnője még 2009. október 16-án azzal keresték fel a sértettet, hogy átvállalják tőle lízingtartozásait, de ennek fejében elviszik a férfi Chevrolet Aveóját. A férfi kedvezőnek ítélte a fiatal pár ajánlatát, ezért belement a kétmilliós értékű kocsijának átadásába, „jótevői" azonban egy hónap múlva újra jelentkeztek. Akkor abban állapodtak meg, hogy a pár segít a férfinak új lakást vásárolni, amihez csaknem négymillió forintot vettek át tőle. Ezután azonban semmiben nem segítették a férfit, aki azóta sem a kocsiját, sem a pénzét nem kapta vissza. A nyomozók több mint három hónap után, e hét elején fogták el a két gyanúsítottat, akikkel szemben büntetőeljárás indult.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.

2023. November 24. 06:00, péntek | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték az apát, aki álmukban végzett lányaival Aszódon

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte elsőfokon a Budapest Környéki Törvényszék a férfit, aki a hozzá kapcsolattartásra érkező két lányát álmukban megölte Aszódon - közölte a bíróság az MTI-vel csütörtökön.