Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2010. Január 03. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Senkit sem zavar a győri roncsautó? Gazdátlanul, szétlopva...

Senkit sem zavar a győri roncsautó? Gazdátlanul, szétlopva...

A rendőrség szerint a tulajdonos dolga lenne elszállítani Győrben, az egyetem mellől azt az elhagyott autót, amelyet mostanra teljesen szétlopkodtak. Egy részeg fiatal vitte oda a járművet hetekkel ez

A kerekeket, az egész műszerfalat a kormánnyal együtt, az üléseket és a kárpitot is elvitték az autóból, már csak a motor maradt. A kocsival még hetekkel ezelőtt egy részeg fiatal hajtott fel a töltésre, akinek nem volt jogosítványa. A rendőrségnek akkor megígérte: elszállítja az autót, amelynek forgalmija, műszaki engedélye és biztosítása sincs, de azóta sem történt semmi. A forgalmat nem akadályozza a jármű, így a rendőrség nem tehet semmit. Azt mondják: ilyenkor a tulajdonosnak kell lépnie, neki kell megvédenie autóját.
A Győri Rendőrkapitányság alosztályvezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: ha nincs tulajdonosa a gépjárműnek, vagy nem érik el, és láthatóan rongálják az autót, akkor azt a rendőrség elszállítja. Otoltics László hozzátette: ha rendszám nélküli az autó, akkor a közterület-felügyelőknek szólnak, akik a bejelentés után 30 nappal elszállíttatják az autót.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 31. 10:15, péntek | Helyi

Kiszebáb égetés és cumifa – Húsvéti Vásár lesz Győrben

Ingyenes programsorozatot szervez a Győri Művészeti és Fesztiválközpont Húsvétkor.

2023. Március 31. 09:16, péntek | Helyi

Újra itt a kullancsszezon

Újra itt a kullancsszezon. A kirándulóknak és a túrázóknak érdemes fokozottabban odafigyelni, a természetben ugyanis egyre jobban kezdenek elszaporodni a vérszívók.

2023. Március 31. 08:16, péntek | Helyi

Helikopterből szűrték ki a szabályszegőket

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai legutóbbi akciójuk során a Készenléti Rendőrség helikopterével együtt dolgozva ellenőrizték az M1-es autópálya vármegyei szakaszának forgalmát.

2023. Március 30. 08:15, csütörtök | Helyi

Korábban szabadulhat

Életfogytiglanról 17 év.