Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 11. 15:05, hétfő | Helyi
Forrás: Szinflex Plus Kft.

Sikeres pályázatot zárt a Szinflex Plus Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával

Sikeres pályázatot zárt a Szinflex Plus Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával

A Szinflex Plus Kft. IKT fejlesztésére vonatkozó pályázatát 2011 februárjában a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.....

A Szinflex Plus Kft. IKT fejlesztésére vonatkozó pályázatát 2011 februárjában a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. az Új Magyarország Fejlesztési Terv
Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának keretében támogatásra érdemesnek ítélte. A vállalkozás a projekt megvalósítását 2011 májusában befejezte, ennek következtében megújult honlappal és CRM rendszerrel várja régi és leendő ügyfeleit.

Cégünk a Szinflex Plus Kft. 1994-ben alakult családi vállalkozásként. A tulajdonosi kör 1982 óta tevékenykedik a műanyagiparban.

A cég kezdetben a hagyományoknak megfelelően fröccsöntéssel foglalkozott, majd ezt kiegészítve műanyag csomagoló anyagokkal kezdett kereskedni. A Szinflex Plus Kft. jelenleg műanyag csomagolóanyagok gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, valamint használt fényforrások begyűjtését és hasznosítását is végzi.

Az egész ország területéről a Szinflex Plus Kft-hez kerül újrahasznosításra a használt fényforrás. Az egyenes fényforrásokat németországi partnerünkhöz szállítjuk, aki 97 %-ban újrahasznosítja azokat. Az egyéb fényforrások a Szinflex Plus Kft. területén kerülnek előkezelésre, majd végleges hasznosításra átadjuk a partnereinknek. A Szinflex Plus Kft. újrahasznosítási aránya 65 %.

Jelen projekt célja egy vállalatirányítási CRM rendszer bevezetése volt, amely a már
meglévő modulokkal együtt segíti az ügyfelekhez kapcsolódó adatok kezelését, valamint felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az ügyintézést. Másik fontos cél volt egy, a 21. század színvonalának megfelelő internetes vállalati portál kialakítása, melynek segítségével ügyfeleink részletes információt kaphatnak cégünkről, valamint egyszerűbben intézhetik megrendeléseiket az internet segítségével (www.szinflex.hu).

Alapvető feladatunknak tekintjük, hogy minőségi infrastruktúránk és szolgáltatásaink
révén a piaci versenyben meghatározó szerepet töltsünk be, a megvalósuló projekttől
pedig forgalmunk növekedését, valamint a már meglévő munkavállalói létszámunk
megtartását, lehetőség szerinti növelését várjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.